GOLDHOFER – Prikolice

GOLDHOFER – Poluprikolice

GOLDHOFER – Moduli za teške transporte

GOLDHOFER – Prikolice

Goldhofer „TRAIL-STAR“ prikolice neizostavni su dio svake građevinske i transportne tvrtke. Pravi su „all-rounderi“ s velikom dodatnom opremom koja osigurava jednostavan transport svih vrsta tereta. Niska visina utovara ispunjava i najstriktnije cestovne propise.

Katalog TRAILSTAR

GOLDHOFER – Poluprikolice

Goldhofer poluprikolice izrađene su konstrukcijskim i produkcijskim tehnologijama koje garantiraju siguran, ekonomičan i moderan transport. Široka paleta poluprikolica omogućava izbor rješenja za sve specijalne potrebe – ravne i snižene ili snižene s mogućnošću tovarenja s prednje strane. Goldhofer poluprikolice su lagane, praktične i sigurne, kako bi osigurale prijevoz za sve teži, veći i kompliciraniji teret.

Katalog TRAILSTAR

GOLDHOFER – Moduli za teške transporte

Za najteže i najkompliciranije transporte tu su Goldhofer transportni moduli. Moduli se mogu međusobno kombinirati, imaju hidraulično podešavanje osovina i hidraulično upravljanje, i omogućavaju gotovo beskonačan broj kombinacija za prijevoz najrazličitijih tereta. Za ultra teške terete iznad 10.000 t Goldhofer je razvio module s hidrostatskim pogonom koji se mogu kombinirati s platformskim modulima i mogu biti opremljeni s vlastitim upravljanjem za maksimum fleksibilnosti i mogućnosti manevriranja.