EDGE – Strojevi za usitnjavanje

EDGE – Strojevi za prosijavanje

EDGE – Strojevi za razvrstavanje

EDGE – Strojevi za usitnjavanje

EDGE strojevi za usitnjavanje spore su brzine i visokog okretnog momenta što ih čini najfleksibilnijim i najfunkcionalnijim sporim usitnjivačima na današnjem tržištu. Imaju veliku snagu i izdržljivost, lako se servisiraju, a mogu obraditi gotovo svaki materijal za bilo koju primjenu. U ponudi je velik raspon rješenja za brzo smanjenje volumena i usitnjavanje složenih materijala, a mogu se koristiti u raznim industrijama, kao što je gospodarenje otpadom ili proizvodnja biogoriva.

Budući da se industrija recikliranja stalno mijenja i prilagođava novim zahtjevima i propisima, prilagodljivost je ključna. Bilo da se radi o građevinskom, glomaznom ili kućnom komunalnom otpadu EDGE drobilice mogu se prilagoditi na pravu tonažu i željenu veličinu završnog materijala.

Svojstva EDGE usitnjivača:

 • Imaju smanjenu potrošnju goriva (eco-power funkcija),
 • Sustavi za samo-čišćenje sprječavaju oštećenja strojeva,
 • Efikasni su i imaju optimalan prihvat materijala,
 • Mogu se konfigurirati ovisno o potrebama (konfiguracija komora, opcije odvajanja, alati za rezanje),
 • Imaju visoku zaštitu od trošenja, zaštitu od blokiranja i zapinjanja materijala i dugovječne komponente, što sve EDGE čini vrlo isplativom investicijom.

EDGE – Strojevi za prosijavanje

Asortiman EDGE proizvoda za prosijavanje uključuje 4 različite klase bubnjeva, trosmjerna sita i specijalizirana okretna sita za prosijavanje najtežih materijala. Dizajnirani su za maksimalnu produktivnost i učinkovitost prosijavanja, s učinkovitom potrošnjom goriva, za teške uvjete rada i visokom sposobnošću manevriranja. S obzirom na širok raspon mogućnosti primjene EDGE strojevi za usitnjavanje mogu se koristiti u industrijama proizvodnje agregata, gospodarenja otpada ili prerade industrijskog otpada.

Specijalno preklopno sito EDGE FreeFlow okretno sito omogućuje trosmjerno dijeljenje i idealno je za obradu ljepljivih, vlažnih materijala velike finoće. FreeFlow jedinica je dizajnirana tako da odvaja zalijepljene ili ukliještene dijelove materijala koje tradicionalni strojevi ne mogu prosijati.

Svojstva EDGE strojeva za prosijavanje:

 • Imaju velik izbor podvozja, bubnjeva i konfiguracija – rukovatelji strojem mogu točno odrediti aplikaciju,
 • Opremljeni su senzorima na bubnjevima za sprječavanje preopterećenja i štete na stroju,
 • Eco-power funkcija bubnja i smanjena potrošnja goriva,
 • Lagana izmjena bubnjeva zbog modularne izgradnje stroja,
 • Velika površina sita i optimalno punjenje.

EDGE – Strojevi za razvrstavanje

Asortiman EDGE proizvoda za razvrstavanje sastoji se od kombinacije mehaničkog i ručnog odvajanja s mobilnom stanicom za prebiranje. Tehnike odvajanja omogućavaju jednostavnu identifikaciju i isplativo odvajanje vrijednih proizvoda iz otpada. Klasifikatori materijala tvrtke EDGE Innovate omogućavaju ekstrakciju do četiri različita proizvoda koristeći kontrolirani zrak kao medij za razdvajanje s lako podesivim komponentama kao što je brzina protoka zraka, brzina pokretne trake za dovod i pozicioniranje bubnja.

Svojstva EDGE strojeva za razvrstavanje:

 • Moguć odabir kombinacije mehaničkog (zračnog) i manualnog razvrstavanja,
 • Robusni dizajn s isprobanim i testiranim komponentama za optimalnu izvedbu, maksimalno vrijeme rada i smanjene troškove održavanja,
 • Modularna izgradnja i prilagodljive komponente.